2 steg från paradise

hoppar på fel buss, hoppar av får springa till rätt busshållsplats, men ändå lyckas jag missa bussen, får springa en kilometer för att kkomma i tid och klampar in mitt i uppropet på gympan, lyckad början av denna dag alltså. men den blev ju faktiskt bra ändå. bea var här på eftermiddagen och vi spelade risk en stund tills jag gav upp! hon höll på och vinna nästan... imorgon ska jag fira min födelsedag med mina fina vänner, jag har bestämt vad jag ska bjuda på men det tänker jag inte avslöja. men jag vet inte om vi ska titta på någon film sedan, vad ska vi isånt fall se? det blir som det blir...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

blää dag

dagen har varit på bra på många sätt, men det blir alltid på nått vis att jag avslutar kvällen med, jag vet inte men det är nästan alltid ilska eller något. det är hemskt. jag vill vara en glad människa och jag försöker ju! det är jobbigt när det känns som om man är ensamast i världen bara fast jag vet att min fantastiska familj är precis utanför sovrumsdörren.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

finaste födelsedagen

Hej, jag har haft en fin födelsedag. jag blev väckt av skönsång sådär vi halv sju tiden och sedan öppnade jag mina paket. dem innehöll lite allt möjligt, kläder, hörlurar, fjällenresa med bea, pengar, presentkort osv.. i skolan skedde det "efterlängtade" biologiprovet som ändå gick någorlunda bra. efter skolan blev det stan där jag köpte upp mitt presentkort från monki, två par skor rikare och sedan lite kläder på det. väldigt nöjd! åt sedan middag med molly på gränden en stor fet grekisk sallad. efter det musialteater med de underbaraste människorna. innan jag avslutar sammanfattningen av dagen vill jag bara påpeka att tiina är den coolaste läraren!
sneekpeak på skorna...





min ena nya tröja!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i mode & sånt / länka inlägget

   

15!

i femton år har jag levat, grattis till mig själv. nu ska jag sova, till håkan, han får natta mig inatt. och om några timmar förvväntar jag mig att min fina familj väcker mig med sång♥
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

sista dagen som 14

dagen tillbringades med både ylva och bea. vaknade upp hemma hos ylva och sedan åkte jag vidare till bea och "pluggade" lite grann. jag vet inte men det gick nog halvbra. ni får en bild från inatt. men bara så ni vet, jag har inte sånna ögonbryn, vi skämtade lite:)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

jag och ylva har laddat...

ikväll ska jag sova hos ylva och vi har laddat meed allt möjligt gott, vi har så det räcker, hoppas jag;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

skype nuu!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

just nu vill jag bara vinna pengar

de här grejerna skulle ju inte sitta fel, fyller år på måndag hörrni här är önskelistan, höhö. allt från monkiponki ;)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i mode & sånt / länka inlägget

   

helg så hemskt mycket helg

hejj, nu är det äntligen helg, fast det känns som det nyss var det, veckan har verkligen susat fram i ultrarapid. ikväll ska jag vara hemma och chilla med familjen och imorgon och på söndag blir jag utslängd för då är det visning på lägenheten, vi ska flytta för er som inte vet! och på måndag då fyller jag år :) i helgen ska jag också till bea och plugga, mysmys :) nu ska jag städa...
en gammal helfin bild får det bli
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

här har du något att läsa bea :)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

nu åker jag på simning

ha en bra dag!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

shulululu

idag har varit en fin dag eftersom jag faktiskt orkade plugga lite och var bea frisk. imorgon har vi simning i skolan och jag måste gå eftersom jag inte var där förra gången, om jag vill fixa betygen. nu på eftermiddagen passade jag på och fota lite, det är ju kul. dessutom har jag lyssnat lite på harry potter och fenixorden, den är så bra !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

hela mitt liv

vet ni, jag vill skriva en bok. en självbiografi. visst det låter ego men jag vill det, jag vill skriva allt jag känner och allt jag upplevt, inte bara mina tankar utan också min vardag. men jag vet inte det kanske bara är en av alla drömmar jag har, haha. vi får se hur det bli, vad tycker ni? och just det, när jag fyller år ska jag ha en tjejmiddag då eller något, jag kan inte bestämma mig?!
K O M M E N T E R A (6)
publicerat i Självpoträtt / länka inlägget

   

såhär såg jag ut idag

transparant skjorta från monki, linne från gina och självklart är velourisarna på, från monki.
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

citrusar

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

smoothie... mums

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

svar

vart har du vart utomlands?

jag har varit i spanien 2 gånger, 1 gång med bara familjen och andra gången med min bästa vän emelie. sedan har jag varit i sydafrika och england. jag var ju i sydafrika i nästan en månad i slutet av 2009 och det var verkligen en upplevelse! så har jag ju varit i norge och danmark också. men jag kommer inte ihåg så mycket därifrån ;) och just det jag har mellanlandat i paris också ;)
bild från sydafrika

vart gör du dina bilder?

om du menar vart jag redigerar dom så brukar jag redigera dem i paint.net, haha jag har photoshop men sedan jag instalerade om min dator har jag inte orkat fixa till det igen, men det är nog dags att göra;) men annars så redigerar jag knappt mina bilder.

hur fixar du ditt smink ?

jag brukar inte sminka mig så mycket när jag ska till skolan. bara lite mascara och ibland kajal och när jag är på extra glatt humör så tar jag på lite rött läppstift. men när jag ska nån stans så brukar jag även ha ljusbrun ögonskugga, lite rouge och kanske kajal med en såndär liten "flärp" i ögonslutet eller vad man ska kalla det, haha.

har du syskon?

ja, jag har en syster som heter annabel. hon är adopterad från sydafrika och hon är 10 år.

hur gammal?

jag är 14 år men på måndag fyller jag 15, wihooo! :D

vilka är dina favorit bloggar och varför?

jag läser för det mesta kenzas blogg för hon klär sig så himla snyggt. och så läser jag djungeltrumman.se/emmylinnea för jag tycker hon tar så fina kort. och ibland läser jag kissies och dessies blogg, men jag vet inte varför haha.

vad har du för favorit mat?

min favoritmat är faktiskt köttfondue. det har det varit enda sedan jag var liten men nu har jag inte ätit det på nästan ett år för vi "råkade" slänga våran fondue-gryta.

vad är din största dröm?

min största dröm är att alla jag känner och älskar sa bli odödliga. och också att jag får en perfekt framtid med ett fantastiskt och roligt jobb som ger mig något varje dag. sedan vill jag åka till alla världsdelar, det vore coolt!

tränar du något?

nej och egentligen är det synd. jag spelade innebandy förut men tröttnade så nu försöker jag gå på friskis lite då och då men jag kommer nästan aldrig iväg som tråkigt är. men jag hoppas att jag kan börja gymma i februari!

vem är din idol?

jag har inte riktigt någon idol sådär, jag hade det förut men nu vet jag inte, kanske emma watson och håkan hellström. båda för att de gör sin egen grej liksom och dom verkar ganska jordnära.

vad fick du för ide när du började blogga?

jag vet faktiskt inte, jag tänkte mest att det verkade roligt att skriva om sitt liv och lägga upp bilder och sådär. jag försökte på massa olika bloggställen och med olika adresser, men nu har jag en väldigt bra blogg tycker jag själv eftersom den innehåller sånt jag gillar och mycket fina bilder.

beskriv din stil i en enda outfit!

haha jag vet inte om jag har någon speciell stil, men det jag oftast har på mig är nog ett par mörka jeans, en svart cardigan och ett vitt linne som är slarvigt instoppat i jeansen. och sedan älskar jag velourtights! men den här bilden är väldigt mycket jag tror jag ;)

När hjälper du mig med bloggen älskade vännnnennn?

haha ylva, när jag får tid ;)

Vad vill du jobba som när du blir stor?

jag har så himla många alternativ, det jag helst vill bli är nog skådis. men sedan vill jag bli arkitekt, vetrinär, inredningsarkitekt (typ jobba i äntligen hemma), fotograf, socionom eller tv kock. läkare vill jag också men när jag säger det tror ingen på mig, undra varför? haha
Vilket är ditt favoritprogram förutom solsidan?

kanske äntligen hemma, vänner, masterchef men jag kollar inte så mycket på tv.

framtidsplaner?

i framtiden vill jag resa mycket! jag har tänkt åka till usa ett år efter gymasiet och jobba som au pair och sedan vill jag tjäna ihop pengar så jag kan åka till asien. sedan vet jag inte. antaglegen plugga på högskolan så att jag får ett bra jobb.

om du fick åka var du ville vart skulle det vara, och varför?

jag skulle nog välja någon stans i asien, antagligen thailand eller malaysia. för det verkar så fint där! och jag älskar sol och bad och fin natur så det vore perfekt för mig.

vilken klass går du?

jag går i åttan

finns det någon blogg du tycker borde förtjäna att höra till storbloggarna?
haha min, nej jag vet inte djungeltrumman.se/emmylinnea tror jag.

älskar du mig?

haha ylva det är klart ;)
hoppas ni är nöjda med svaren nu!
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i svar på tal / länka inlägget

   

fångad av en stormvind

Hejsan, nu är Ylva här och vi är fångade av en stormvind, haha ;) Men nu ska vi och shoppa kebab för vi är hungriga. Jag svarar på frågestunden ikväll. Bulvich ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Människor / länka inlägget

   

för tidig födelsedagspresent

emma och marin var ju här idag och då fick jag en lite för tidig födelsedagsdpresent, en kavaj! den är jättefin tycker jag. ni får lite bilder. men först, vilka tänker se solsidan ikväll? jag tänker för alla vet väl att jag är kär i den serien, haha ;)

ps. glöm inte frågestunden i förra inlägget ;)
K O M M E N T E R A (7)
publicerat i mode & sånt / länka inlägget

   

har ni några frågor?

har ni något ni undrar? ställ gärna lite frågor så svarar jag på dom ikväll eller imorgon kanske ;) fråga fråga, det tar inte lång tid ;)
K O M M E N T E R A (11)
publicerat i pictures of us / länka inlägget

   

så länge du är med mig

Bilderna är från igår när bea var här. Nu ska jag duscha och sedan ska jag ringa em, ikväll ska vi till wikingsons och det blir supernajs verkligen :D
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Människor / länka inlägget

   

jag har varit i alla städer

K O M M E N T E R A (6)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

i wanna be a billionaire


nytagna bilder, vad tycks?

Jag tänker gå och träna ikväll och rensa tankarna, det behöver jag efter gårdagens upplevelser. Helgen kommer bli amazing by the way. Lördagen kommer förmodlingen tillbringas med fantastiska lillasyster Emelie och på söndag kommer emma & martin hit och firar mig. Fyller ju 15 år 24 januari och emma ska till usa så det blir lite tidigt. Ha en bra kväll nu så kilar jag iväg och sjunger singstar;)
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Övrigt / länka inlägget

   

oh susie

Var ute på en promenad för en stund sedan, riktigt skönt faktiskt för här skiner solen. Är ju hemma från skolan idag för jag mår inte så bra idag. Men av lite frisk luft mår jag bättre ;) Snart ska jag laga lite lunch och sedan plugga lite biologi.
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Självpoträtt / länka inlägget

   

så jag säger inget

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Övrigt / länka inlägget