svar

vart har du vart utomlands?

jag har varit i spanien 2 gånger, 1 gång med bara familjen och andra gången med min bästa vän emelie. sedan har jag varit i sydafrika och england. jag var ju i sydafrika i nästan en månad i slutet av 2009 och det var verkligen en upplevelse! så har jag ju varit i norge och danmark också. men jag kommer inte ihåg så mycket därifrån ;) och just det jag har mellanlandat i paris också ;)
bild från sydafrika

vart gör du dina bilder?

om du menar vart jag redigerar dom så brukar jag redigera dem i paint.net, haha jag har photoshop men sedan jag instalerade om min dator har jag inte orkat fixa till det igen, men det är nog dags att göra;) men annars så redigerar jag knappt mina bilder.

hur fixar du ditt smink ?

jag brukar inte sminka mig så mycket när jag ska till skolan. bara lite mascara och ibland kajal och när jag är på extra glatt humör så tar jag på lite rött läppstift. men när jag ska nån stans så brukar jag även ha ljusbrun ögonskugga, lite rouge och kanske kajal med en såndär liten "flärp" i ögonslutet eller vad man ska kalla det, haha.

har du syskon?

ja, jag har en syster som heter annabel. hon är adopterad från sydafrika och hon är 10 år.

hur gammal?

jag är 14 år men på måndag fyller jag 15, wihooo! :D

vilka är dina favorit bloggar och varför?

jag läser för det mesta kenzas blogg för hon klär sig så himla snyggt. och så läser jag djungeltrumman.se/emmylinnea för jag tycker hon tar så fina kort. och ibland läser jag kissies och dessies blogg, men jag vet inte varför haha.

vad har du för favorit mat?

min favoritmat är faktiskt köttfondue. det har det varit enda sedan jag var liten men nu har jag inte ätit det på nästan ett år för vi "råkade" slänga våran fondue-gryta.

vad är din största dröm?

min största dröm är att alla jag känner och älskar sa bli odödliga. och också att jag får en perfekt framtid med ett fantastiskt och roligt jobb som ger mig något varje dag. sedan vill jag åka till alla världsdelar, det vore coolt!

tränar du något?

nej och egentligen är det synd. jag spelade innebandy förut men tröttnade så nu försöker jag gå på friskis lite då och då men jag kommer nästan aldrig iväg som tråkigt är. men jag hoppas att jag kan börja gymma i februari!

vem är din idol?

jag har inte riktigt någon idol sådär, jag hade det förut men nu vet jag inte, kanske emma watson och håkan hellström. båda för att de gör sin egen grej liksom och dom verkar ganska jordnära.

vad fick du för ide när du började blogga?

jag vet faktiskt inte, jag tänkte mest att det verkade roligt att skriva om sitt liv och lägga upp bilder och sådär. jag försökte på massa olika bloggställen och med olika adresser, men nu har jag en väldigt bra blogg tycker jag själv eftersom den innehåller sånt jag gillar och mycket fina bilder.

beskriv din stil i en enda outfit!

haha jag vet inte om jag har någon speciell stil, men det jag oftast har på mig är nog ett par mörka jeans, en svart cardigan och ett vitt linne som är slarvigt instoppat i jeansen. och sedan älskar jag velourtights! men den här bilden är väldigt mycket jag tror jag ;)

När hjälper du mig med bloggen älskade vännnnennn?

haha ylva, när jag får tid ;)

Vad vill du jobba som när du blir stor?

jag har så himla många alternativ, det jag helst vill bli är nog skådis. men sedan vill jag bli arkitekt, vetrinär, inredningsarkitekt (typ jobba i äntligen hemma), fotograf, socionom eller tv kock. läkare vill jag också men när jag säger det tror ingen på mig, undra varför? haha
Vilket är ditt favoritprogram förutom solsidan?

kanske äntligen hemma, vänner, masterchef men jag kollar inte så mycket på tv.

framtidsplaner?

i framtiden vill jag resa mycket! jag har tänkt åka till usa ett år efter gymasiet och jobba som au pair och sedan vill jag tjäna ihop pengar så jag kan åka till asien. sedan vet jag inte. antaglegen plugga på högskolan så att jag får ett bra jobb.

om du fick åka var du ville vart skulle det vara, och varför?

jag skulle nog välja någon stans i asien, antagligen thailand eller malaysia. för det verkar så fint där! och jag älskar sol och bad och fin natur så det vore perfekt för mig.

vilken klass går du?

jag går i åttan

finns det någon blogg du tycker borde förtjäna att höra till storbloggarna?
haha min, nej jag vet inte djungeltrumman.se/emmylinnea tror jag.

älskar du mig?

haha ylva det är klart ;)
hoppas ni är nöjda med svaren nu!

KOMMENTARER


jag blev en av finalisterna här, så snäälla snäälla rösta på mig!!! alla som röstar på mig (nr 3) får en länkning i min blogg!! :D pusss o kram! http://ffredrikaaa.blogg.se/2011/january/och-dom-tre-finalisterna-ar.html

2011-01-17 // 21:25:07

hur mår du idag då?? ;)

2011-01-17 // 21:25:28

kul med svar :)

2011-01-17 // 21:54:00

jätte snygg blogg!

gillar din header. allt bra? kram :)

2011-01-18 // 10:40:02

mycket bra svar! :) gillar din oufit! as snygg!:D

händer idag?:))

kram!

2011-01-18 // 14:43:05
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: