just because she's gorgeous doesn't mean you aren'tNu tänkte jag göra ett litet roligt åsiktsinlägg igen haha. Nej men jag är ju lite halvt beroende av Big Brother som ni andra oxå är (några mer öppet än andra...). Men jag tänkte att ni kanske tycker att det är kul att höra vad jag tycker om deltagarna innan någon av dom ryker ikväll. Om ni inte bryr er, fortsätt då inte att läsa...
Okej jag tar varje var för sig.

Hannah W

Hon har verkligen ingen verklighetsuppfattning men jag älskar att hon är med! Hon gör hela programmet mycket roligare och dramatiskt även om jag kan bli sjukt störd på henne ibland. Hon borde vara kvar!

Hanna R
Rolig tjej som verkligen försöker hjälpa alla. Fast ibland är hon lite falsk. Älskar att hon blev riktigt upprörd när hon inte fick se mello, haha! Men iaf så är hon fett chill (när hon inte här så gnällig) fast hennes pranks har gått lite till överdrift. Seriöst spotta i mjölken, kom igen... Men hon borde vara kvar :)

Hannah J
Rätt tråkig deltagare i BB. Hon gör inget annat än att hänga efter Kija känns det som. Dessutom kändes hennes "nakna kocken" bara fånig och påklistrad. Hon är faktiskt inget roligt alls men en riktigt söt tjej. Så hon kan gärna få åka ...

Camilla
Av någon andledning älskar jag Camilla. Hon är så himla chill och fett skön. Dessutom är hon smart och übersöt när hon håller på med Amandus. Hon borde verkligen vara kvar. Kärlek till dig Camilla!

Annica
Jag gillade henne i början men nu har hon blivit lite tråkig. Dessutom så tycker jag att hon är ganska dryg mot Marcelo. Men dom är så söta så jag hoppas det blir dom tillslut. Men jag gillar Annica och hon är verkligen en superfin tjej. Hon måste va kvar!

Kija
Kija är rolig och har skön humor. Dessutom tar hon ansvar och säger ifrån om någon är dryg. Men hon kan vara lite överdriven när hon ska göra sina sexiga danser osv. Men hon får inte lämna, för då blir det inte bra!

Sipan
Han är rolig men börjar bli överdrivet dryg mot Hannah W. Men jag förstår honom också, hon är ju dryg. Men jag bryr mig inte om han lämnar eller stannar. Eller jag bryr mig nog. Han ska stanna.

Tenny
Usch jag gillar inte Tenny alls. För det första, man hör inte vad han säger. För det andra, han är så himla dryg och tråkig. Han kan få åka.

Jimmy
Så himla skön kille. Han har humor och är så himla chill. Han har faktiskt ett bra utseende också. Men jag tycker det va dumt att han skulle utnyttja Camilla för att störa Amandus. Men ändå, han måste stanna!

Marcel
Kan han bara sluta vara så sur hela tiden. Ärligt talat. Allt han gör är ju att sura. + att han är taskig mot min älskade Amandus hela tiden. Så dryg. Men han måste vara kvar ändå.

Joe
Man hör ju inte vad han säger! Men det är synd om Joe, men för hans eget bästa borde han lämna huset. Jag tror inte han pallar mycket mer.

Amandus
Jag älskar Amandus av någon anledning! Vet faktiskt inte varför. Jag bara gör det. Han får verkligen inte lämna.

Lars
Han gör inget, är rätt tråkig. Hans pranks suger. Han kan lämna.

Marcelo
Mums säger jag bara! Haha! Men han är supersnygg och så himla söt när han ska försöka få Annica. Hoppas för hans skull att hon skärper sig. Han ska va kvar.


KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: